Onze specialiteiten

Gelegenheidstaarten

Van Gent maakt voor elke gelegenheid een taart, bruidstaarten, kindertaarten en logo taarten.

Gebak

Op zoek naar een bavaroise, verse appeltaart of een frisse fruitvlaai? Wij hebben een uitgebreid assortiment vlaaien en gebakjes. Wij hebben ook seizoensgebak wat dus is verbonden aan verschillende jaargetijden, neem contact op voor de mogelijkheden.

Feestdagen

Hieronder hebben wij de lijst geplaatst met alle aankomende feestdagen waar wij speciale acties voor houden en ook artikelen speciaal maken voor deze feestdag(en).

Hartigheden

Zin in iets lekkers tijdens de lunch of iets hartigs als tussendoortje, dan hebben wij voor u ook hartige broodjes. Bestel direct en wij zorgen dat het warm voor u klaar staat. Wij kunnen het ook warm bezorgen als u dat wilt, echter brengen wij dan wel bezorgkosten in rekening.

Specialiteiten

De organisatoren van het Amersfoortse Poortersfestival vroegen Patisserie van Gent een speciaal koekje te bedenken. Zo gezegd, zo gedaan! Vader en zoon van Gent ontwierpen het ‘Koppelpoortkoekje’. Een mal met de afbeelding van de prachtige middeleeuwse Koppelpoort werd speciaal gemaakt. Verse ingredienten waaronder een vleugje anijs werden ambachtelijk gebakken, waarna het eerste koekje persoonlijk aan de Burgemeester van Amersfoort werd aangeboden. Het Koppelpoortkoekje was een feit.

Het Koppelpoortkoekje vliegt over de toonbank en vindt ook gretig aftrek bij het bedrijfsleven. De lekkernij met de afbeelding van de middeleeuwse poort erop weegt ongeveer 20 gram en is in zakjes verpakt te verkrijgen of per koekje geseald. Wilt u een echte Amersfoortse lekkernij weggeven dan is het Koppelpoortkoekje een goede keuze!

Bruidstaarten

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van taarten en zeker in het maken van bruidstaarten. Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en daar hoort natuurlijk een bruidstaart bij van top kwaliteit. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw bruidstaart zodat deze voldoet aan al uw wensen. Het is dan ook mogelijk om de bruidstaart te maken zoals u het hebben wilt. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hebben wij voor u een aantal foto`s online gezet.


Openingstijden

Maandag: 07.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 07.00 - 17.30 uur
Woensdag: 07.00 - 16.00 uur
Donderdag: 07.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 07.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 07.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Contact

Patisserie van Gent
Noorderwierweg 137
3812DD Amersfoort

Telefoon: 033-4615457
E-mail: info@vangentpatisserie.nl

KvK: 31009118
BTW: 083356915B0190